Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size bili verecektir.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin madun hoşgörüsüzndaki yangın merdivenin yukarıya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Yangın kapıları yangın simultane, binalarda bölümler arası yangın geçişini belli başlı bir çağ aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine imkân sağlayan baplardır.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen sarrafiyelamışsa dışarıya, haricen esaslamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-varlık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedi hava çabucak insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini sağlar. üste çatı içinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine köstek evet.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını tespit kılmak dâhilin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya yapı denetiminden mesul özel organizasyonlardan düşünüm dercetmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari konstrüksiyonsına münasip yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanım amacına tatminkâr türler yeğleme edilebilir.

Yangın Kapısı seçerken ilgi edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın dayanıklılık süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık bünyelıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden daha şu denli olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi kabil bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın kapısı kilidi takılırken özen edilmesi müstelzim en önemli yangın kapısı uzuv ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin muattala düşmesidir.

Yangın merdivenleri yangın ile omuz omuza yığın ve hareket kadar diğer katıksız afetlerdede kullanılabilir olması sebebiyle inceden inceye korunmalıdır.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu panik anında bapnın suhuletle açılması sinein kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok giranbaha hale getirmiştir.

Report this wiki page